Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím

 +420 607 031 485 | Rohanské nábřeží 671/15, Praha

Trouby

Trouby Gaggenau

Spotřebiče řady 400 mají designově řešenou celou přední stěnu tak, že je mírně předsazena před nábytkovou stěnu a dotykové otvírání, zatímco řada 200 je navržena tak, aby dokonale splývala v jedné rovině s okolním nábytkem. Obě řady zahrnují pečící trouby, parní trouby Combi, mikrovlnné trouby a ohřevné zásuvky. Vyznačují se maximální účinností, přesným zpracováním a použitím vysoce kvalitních materiálů. Všechny výrobky mají společný koncept ovládání, které zaručuje jeho snadnost a přesnost. Plnoautomatické čištění parních trub je integrováno do všech modelů řady 400 s pevným vodovodním připojením a odtokem. Spotřebič doplněný čisticí kartuší se sám umyje a dekalcifikuje. Tím si zajistí nepřekonatelnou čistotu a hygienu.

Aktuální novinkou je plně automatický systém čištění parních trub a možnost přesné regulace jejich teploty, což v kombinaci s vakuovací zásuvkou umožňuje zdravou přípravu pokrmů postupem sous-vide. Výsledkem je bezkonkurenční textura potravin, zachování jejich přírodní chuti a intenzivní požitek z jídla.

 
Kombinovaná parní trouba Gaggenau BS 471 111 a vakuovací zásuvka Gaggenau DV461110
 
Trouba umožňuje jak klasické pečení včetně horkovzdušného, tak vaření v páře a přípravu pokrmů metodou sous-vide (ve vakuu). Výjimečná je také díky plně automatickému čisticímu systému připojenému k vodovodnímu řadu a odpadu. Abyste mohli vyzkoušet vaření sous-vide, potřebujete k troubě ještě designově dokonale sladěnou vakuovací zásuvku, která se uplatní i při potřebě rychlejšího marinování masa. Lze ji používat dokonce k vakuování kontejnerů mimo vlastní komoru zásuvky. A jak takové vaření bez vzduchu probíhá? Jídlo vložíte do varného sáčku, pomocí „vakuovačky“ odsajete vzduch, a následně pokrm uvaříte v parní troubě. S tímto způsobem vaření se můžete setkat v těch nejlepších restauracích včetně mnoha michelinských.
 
Trouba EB 300 se stala natolik úspěšnou  a žádanou, že ji Gaggenau za dobu své existence pouze  technologicky vylepšuje, ale v základu ponechává produkt věrný originálu.

Fotogalerie

scroll up